• Nov
Little Joe  New Car- IT’S OK
search
  • Little Joe  New Car- IT’S OK

Little Joe 👍 New Car- IT’S OK

4,85 €
Brez davka

Uživajte v vonju New Car v vašem avtomobilu s Little Joe IT'S OK! dišavo zraka. Vsakdo pozna vonj novega avtomobila in prinaša spomine na radost, da si lastiš nekaj novega. 

Z Little Joe New Car vonjem, lahko podaljšate ta poseben vonj po novem avtomobilu in vsak dan uživate v vožnji.

Naš edinstven dvostopenjski sistem za pritrjevanje je enostaven za namestitev in zagotavlja naraven in diskreten vonj, ki traja približno 45 dni. Poskusite edinstven osvežilec zraka serije Little Joe iz serije OK in odkrijte prijetno in diskretno dišavo za vaš avto, ki prav tako izgleda izvirno.

Količina

 

Zaščitena plačila

 

Hitra dostava

  Kvalitetni izdelki

Vse dišave so narejene v Italiji

S serijo Little Joe THUMBS UP! boste lahko uživali v klasičnem vonju vanilije, ki vam bo pomagal sprostiti se in se umiriti med vožnjo. Njegova dišava se postopoma sprošča, kar zagotavlja dolgotrajno in prijetno izkušnjo. Ne glede na to, ali se boste vozili na delo ali na daljši potovanje, bo Little Joe HELLO! vedno tam, da vam popestri pot.

Za tiste, ki želijo različnost, je serija Little Joe na voljo v različnih dišavah, od sveže mete do sladkega sadja. Vsak vonj je skrbno izbran in zasnovan tako, da vam zagotavlja prijetno in svežo izkušnjo. Poleg tega so osvežilci zraka serije Little Joe narejeni iz visoko kakovostnih sestavin, ki zagotavljajo, da so varni za uporabo v vašem vozilu in da ne bodo povzročili alergijskih reakcij ali drugih težav.

Little Joe je več kot samo osvežilec zraka za vaš avto - je prijatelj, ki vam vedno stoji ob strani. Z njegovo pomočjo lahko uživate v prijetni dišavi vanilije in si med vožnjo privoščite trenutek sprostitve. Za vse, ki si želijo diskretno in prijetno dišavo v svojem vozilu, je serija Little Joe zagotovo prava izbira.

19 Izdelkov
Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.