Domov

Podkategorije

 • Little Joe
 • Little Joya

  Razveselite svoje čute z osvežilci zraka Little Joya v obliki deklice s krilom. Dišave za avto so diskretne in dolgotrajne ter bodo poskrbele, da bo vaš avto vedno dišal sveže in prijetno. Izbirate lahko med različnimi dišavami, ki bodo popestrile notranjost vašega avtomobila. Little Joya je odlična izbira za vse, ki želijo osvežiti dih v svojem avtu s prijetno dišavo.

 • Little Dog
 • Thumbs up 👍

  Little Joe Thumbs Up je osvežilec za avto, ki bo naredil vaše potovanje bolj veselo in prijetno. Ta edinstveni 3D osvežilec zraka za avto je oblikovan z veselim pozitivnim sloganom in edinstvenim prijemom, ki ga lahko pritrdite na zračnike ali druge dele vašega avtomobila.

  Little Joe Thumbs Up vam bo prinesel naravno in diskretno osvežitev dišave za približno 45 dni. Enostaven je za namestitev s svojim dvostopenjskim sponkam sistemom, ki se pritrdi na katerikoli del vašega avtomobila.

  Poleg tega ima Little Joe Thumbs Up edinstveno obliko, ki ne le, da izgleda izvirno, temveč bo tudi dodala nekaj dodatnega sloga vašemu vozilu.

  Ne glede na to, ali iščete osvežilec zraka za avto, ki bo naredil vaše potovanje bolj veselo ali pa želite dodati nekaj dodatnega sloga vašemu vozilu, Little Joe Thumbs Up je odlična izbira. 

 • Metalic
 • I love you
 • Microfibra krpica
 • Papirnati
 • Zapestnica

  Little Joe zapestnica proti komarjem je inovativna naprava, ki zagotavlja učinkovito zaščito pred komarji. Zapestnica deluje na osnovi naravnih sestavin, ki odganjajo komarje in preprečujejo njihov pik. Namenjena je uporabi na prostem in notranjih prostorih ter je primerna za vso družino.

  Zapestnica je izdelana iz mehkega in udobnega materiala, ki se prilega zapestju, ne draži kože ter ne povzroča alergijskih reakcij. V notranjosti zapestnice se nahaja majhen odmerek naravnih sestavin, ki sproščajo vonj, ki odganja komarje.

  Zapestnica je enostavna za uporabo, saj jo preprosto namestite na zapestje ali gleženj ter jo nosite ves čas, ko ste izpostavljeni komarjem. Učinkovitost zapestnice se povečuje s časom nošenja, saj se sestavine postopoma sproščajo in delujejo kot naravni odganjevalec komarjev.

  Little Joe zapestnica proti komarjem je trajna rešitev za vašo zaščito pred nadležnimi insekti. Primerna je za uporabo na prostem, pri aktivnostih v naravi, kampiranju, ribolovu, potovanjih in drugih dejavnostih, kjer ste izpostavljeni komarjem. Poleg tega je zapestnica varna za uporabo, saj ne vsebuje škodljivih kemikalij ali insekticidov.

  Vzemite si čas za zaščito pred komarji in izberite Little Joe zapestnico proti komarjem za učinkovito, naravno in trajno rešitev.

 • Dišave za dom

Aktivni filtri