• Nov
Little Joe Vanilia
search
  • Little Joe Vanilia
  • Little Joe Vanilia
  • Little Joe Vanilia
  • Little Joe Vanilia

Little Joe Vanilia

4,49 €
Brez davka

Vanilija je vonj, ki ga mnogi obožujejo, vendar ga je težko opisati kot barvo. S toplimi in cvetličnimi notami vam bo osvežil vožnjo.

Preprosto postavite ta svetlo rumeno barvni osvežilec zraka na zračnik vašega avtomobila in uživajte v zabavnem načinu barve igre med vožnjo.

Količina

 

Zaščitena plačila

 

Hitra dostava

  Kvalitetni izdelki

Vse dišave so narejene v Italiji

V avtu lahko pričakujete do 45 dni prijetnih dišav, vendar se bo Little Joe še naprej smehljaj, tudi ko dišave ne bo več.


Naši visokokakovostni osvežilci zraka in njihove individualne in po meri izdelane dišave so ustvarjene v Švici in proizvedene v Italiji. S strogim nadzorom kakovosti smo sposobni zagotoviti izjemen in dolgotrajen izdelek

Osvežilci zraka avtomobila Little Joe so na voljo v številnih naravnih in prijetnih dišavah. Naši osvežilci zraka trajajo do 45 dni, kar zagotavlja, da notranjost vašega avtomobila nima nobenih slabih vonjav in vedno daje svež in čist vonj.

Obstaja več kot 10 posamično izdelanih dišav, med katerimi jih lahko izbirate, s čimer se zagotovi, da bo tudi najbolj zahteven kupec našel osvežilec zraka za avto, ki jim bo privlačen.

Little Joe je zabaven in funkcionalen pripomoček za avto, ki vam bo prinesel nasmeh na obraz, razvedril vaš dan in naredil vožnjo bolj prijetno.

29 Izdelkov
Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.