• Nov
Little Joe Cherry
search
  • Little Joe Cherry
  • Little Joe Cherry
  • Little Joe Cherry

Little Joe Cherry

4,49 €
Brez davka

Little Joe Češnja je osvežilec zraka za avto, ki vas bo očaral s svojim vonjem sveže nabranih, zrelih in sočnih češenj, ki vas bo popeljal na pot okusa, kot sveže narejena češnjeva pita.

Ta temno rdeč osvežilec zraka je preprost za uporabo. Postavite ga na zračnik vašega avtomobila in uživajte v vonju svežih češenj med vožnjo. Little Joe Češnja je idealna rešitev za tiste, ki želijo osvežiti notranjost svojega avtomobila z nekaj svežine in okusa. Združenost vonja svežih češenj v tem dišečem osvežilcu zraka vam bo pomagal, da se boste počutili bolj sproščeno in uživali v vsaki vožnji.

Ne glede na to, ali ste na dolgi vožnji ali le hitro prevažate nekaj stvari, bo ta dišava poskrbela za osvežitev vašega vozila.

Količina

 

Zaščitena plačila

 

Hitra dostava

  Kvalitetni izdelki

Vse dišave so narejene v Italiji

V avtu lahko pričakujete do 45 dni prijetnih dišav, vendar se bo Little Joe še naprej smehljaj, tudi ko dišave ne bo več.


Naši visokokakovostni osvežilci zraka in njihove individualne in po meri izdelane dišave so ustvarjene v Švici in proizvedene v Italiji. S strogim nadzorom kakovosti smo sposobni zagotoviti izjemen in dolgotrajen izdelek

Osvežilci zraka avtomobila Little Joe so na voljo v številnih naravnih in prijetnih dišavah. Naši osvežilci zraka trajajo do 45 dni, kar zagotavlja, da notranjost vašega avtomobila nima nobenih slabih vonjav in vedno daje svež in čist vonj.

Obstaja več kot 10 posamično izdelanih dišav, med katerimi jih lahko izbirate, s čimer se zagotovi, da bo tudi najbolj zahteven kupec našel osvežilec zraka za avto, ki jim bo privlačen.

Little Joe je zabaven in funkcionalen pripomoček za avto, ki vam bo prinesel nasmeh na obraz, razvedril vaš dan in naredil vožnjo bolj prijetno.

44 Izdelkov
Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.