• Nov
Little Joe Black Velvet
search
  • Little Joe Black Velvet
  • Little Joe Black Velvet
  • Little Joe Black Velvet
  • Little Joe Black Velvet
  • Little Joe Black Velvet

Little Joe Black Velvet

4,49 €
Brez davka

Little Joe Black Velvet je osvežilec zraka za avto, ki bo odišavil vaš avtomobil s prestižnim vonjem v subtilni črni barvi. S kombinacijo sicilijanske limone, bergamotke, sivke, tonke in drugih posebnih listov, bo vaš avto zadišal po edinstveni in osvežujoči dišavi.

Pritrdite ta črni Little Joe na zračnik vašega avtomobila in se prepustite, da se dišava razširi po celotnem prostoru. Z njegovo majhno in diskretno obliko, se popolnoma prilega vašemu notranjemu prostoru avtomobila, hkrati pa oddaja zadostno količino vonja, ki bo vaš avto odišavil za daljši čas.

Ne glede na to, ali ste na dolgi vožnji ali le hitro prevažate nekaj stvari, bo poskrbel za osvežitev vašega vozila. Z njegovo enostavno uporabo in učinkovitostjo, bo ta osvežilec zraka za avto postal nepogrešljiv del vašega vsakdan

Količina

 

Zaščitena plačila

 

Hitra dostava

  Kvalitetni izdelki

Vse dišave so narejene v Italiji

V avtu lahko pričakujete do 45 dni prijetnih dišav, vendar se bo Little Joe še naprej smehljaj, tudi ko dišave ne bo več.


Naši visokokakovostni osvežilci zraka in njihove individualne in po meri izdelane dišave so ustvarjene v Švici in proizvedene v Italiji. S strogim nadzorom kakovosti smo sposobni zagotoviti izjemen in dolgotrajen izdelek

Osvežilci zraka avtomobila Little Joe so na voljo v številnih naravnih in prijetnih dišavah. Naši osvežilci zraka trajajo do 45 dni, kar zagotavlja, da notranjost vašega avtomobila nima nobenih slabih vonjav in vedno daje svež in čist vonj.

Obstaja več kot 10 posamično izdelanih dišav, med katerimi jih lahko izbirate, s čimer se zagotovi, da bo tudi najbolj zahteven kupec našel osvežilec zraka za avto, ki jim bo privlačen.

Little Joe je zabaven in funkcionalen pripomoček za avto, ki vam bo prinesel nasmeh na obraz, razvedril vaš dan in naredil vožnjo bolj prijetno.

35 Izdelkov
Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.