• Nov
Little Joe OK Funky Vanilla- LIMITED EDITION
search
  • Little Joe OK Funky Vanilla- LIMITED EDITION

Little Joe 👍 Vanilla Hello

4,85 €
Brez davka

Vanilija je vonj, ki ga mnogi obožujejo in mu težko uidejo. Njene tople in cvetlične note lahko hitro napolnijo sobo in izboljšajo naše razpoloženje. Toda zakaj se omejiti na prostor, ko pa lahko vanilijin vonj nosimo s seboj kamor koli gremo? Little Joe HELLO! vas bo očaral z vonjem klasične vanilije, ki vam bo polepšal vožnjo.

Serija Little Joe iz serije OK je ustvarjena za tiste, ki želijo prijetno in diskretno dišavo za svoj avtomobil, ki hkrati izgleda izvirno. Ti edinstveni osvežilci zraka so narejeni iz visoko kakovostnih dišav in zasnovani tako, da se popolnoma prilegajo notranjosti vašega vozila. Z enostavnim namestitvenim sistemom lahko svojega malega prijatelja enostavno namestite na rešetko za prezračevanje ali kam drugam v vašem avtomobilu.

Količina

 

Zaščitena plačila

 

Hitra dostava

  Kvalitetni izdelki

Vse dišave so narejene v Italiji

S serijo Little Joe THUMBS UP! boste lahko uživali v klasičnem vonju vanilije, ki vam bo pomagal sprostiti se in se umiriti med vožnjo. Njegova dišava se postopoma sprošča, kar zagotavlja dolgotrajno in prijetno izkušnjo. Ne glede na to, ali se boste vozili na delo ali na daljši potovanje, bo Little Joe HELLO! vedno tam, da vam popestri pot.

Za tiste, ki želijo različnost, je serija Little Joe na voljo v različnih dišavah, od sveže mete do sladkega sadja. Vsak vonj je skrbno izbran in zasnovan tako, da vam zagotavlja prijetno in svežo izkušnjo. Poleg tega so osvežilci zraka serije Little Joe narejeni iz visoko kakovostnih sestavin, ki zagotavljajo, da so varni za uporabo v vašem vozilu in da ne bodo povzročili alergijskih reakcij ali drugih težav.

Little Joe je več kot samo osvežilec zraka za vaš avto - je prijatelj, ki vam vedno stoji ob strani. Z njegovo pomočjo lahko uživate v prijetni dišavi vanilije in si med vožnjo privoščite trenutek sprostitve. Za vse, ki si želijo diskretno in prijetno dišavo v svojem vozilu, je serija Little Joe zagotovo prava izbira.

26 Izdelkov
Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.