• Nov
Little Joe OK Spicy Velvet - LIMITED EDITION
search
  • Little Joe OK Spicy Velvet - LIMITED EDITION

Little Joe 👍 Black Velvet WHAT'S UP

4,85 €
Brez davka

Little Joe WHAT'S UP? Black Velvet je osvežilec zraka, ki vam bo pričaral edinstveno doživetje vožnje. Svojim potnikom bo zagotovil svež in prijeten vonj s pikantnimi in žametnimi notami, ki bodo vaše vozilo spremenile v pravi užitek za vaše čute.

Vzemite si čas in si privoščite razkošje pikantnega žametnega vonja s Little Joe WHAT'S UP? Black Velvet. Izberite edinstveno in osvežujočo dišavo za vaš avto, ki bo poskrbela za prijetno vožnjo in poskrbela za popolno doživetje vožnje.

Izdelan je s poudarkom na uporabnosti in estetiki, saj se odlično ujema z notranjostjo vsakega vozila. Elegantna zasnova omogoča, da se Little Joe WHAT'S UP? Black Velvet ne le osveži zrak v avtomobilu, temveč ustvarja tudi pristen ambient.

Količina

 

Zaščitena plačila

 

Hitra dostava

  Kvalitetni izdelki

Vse dišave so narejene v Italiji


Serija osvežilcev zraka Little Joe vsebuje šest različnih dišav, vsaka v svoji edinstveni barvi. Zahvaljujoč inovativni zasnovi, ki postopoma sprošča dišavo, lahko uživate v svežini in prijetni vonjavi v avtomobilu do 45 dni.

Little Joe je vaš popoln potovalni partner, ki si želi biti vedno v stiku z vami. S svojim edinstvenim vonjem, ki vas lahko hitro očara, je osvežilec Little Joe WHAT'S UP? Black Velvet odlična izbira za vse, ki si želijo prijetnega vonja v svojem vozilu.

40 Izdelkov
Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.