• Nov
Little Joe OK Flower Power- LIMITED EDITION
search
  • Little Joe OK Flower Power- LIMITED EDITION

Little Joe 👍 Flower Power- LOVE IT

4,85 €
Brez davka

Little Joe Flower je osvežilec dišave za avto z nežno cvetlično dišavo, ki bo vaš avto dolgotrajno osvežil in ga naredil prijetnejši za vožnjo.

Dišava je prijetna in diskretna, zato bo zadovoljila tudi tiste, ki ne marajo preveč močnih vonjev. Svojim potnikom boste zagotovili prijetno vožnjo, saj bo dišava ustvarila pomirjujoče in sproščujoče vzdušje v avtu.

Little Joe Flower je zasnovan tako, da se dišava sprošča postopoma, kar omogoča dolgotrajno uživanje v prijetnem vonju tudi do 45 dni. Poleg tega ima elegantno obliko, ki se odlično prilega vsakemu notranjemu delu avtomobila. Na voljo je v šestih različnih barvah, vsaka barva pa odraža drugačno dišavo. Tako si lahko izberete tisto, ki vam najbolj ustreza.

Količina

 

Zaščitena plačila

 

Hitra dostava

  Kvalitetni izdelki

Vse dišave so narejene v Italiji


Little Joe Flower je edinstven izdelek, saj se ne samo odlično ujema z notranjostjo vašega avtomobila, temveč ga lahko uporabite tudi v drugih prostorih, kot so omare, predalniki ali celo vaša pisarna. Preprosto ga namestite tam, kjer želite, da se vonj širi in uživajte v prijetni dišavi.

Za zagotavljanje kakovosti in trajnosti dišave, je Little Joe Flower narejen iz visoko kakovostnih sestavin. Poleg tega pa je tudi okolju prijazen, saj ne vsebuje težkih kovin in ne škoduje okolju.

Izberite Little Joe Flower za vaš avto ali druge prostore, kjer si želite prijetnega in diskretnega vonja.

Osvežilci dišav za avto Little Joe so kakovostni izdelki, ki so namenjeni odišavljanju notranjosti avtomobilov. Njihova zasnova je oblikovana tako, da se dišava postopoma sprošča in ohranja svežino v vozilu do 45 dni. Poleg dišave Pina Colade so na voljo tudi druge privlačne dišave, kot so na primer Lemon, New Car, Black Classic, Ocean in Wild Cherry. Vsaka dišava ima svoj edinstven vonj in barvo, ki se odlično ujema z notranjostjo vsakega avtomobila. Little Joe osvežilci dišav za avto so preprosti za uporabo, saj jih enostavno pritrdite na rešetko za zračenje v vozilu. Poleg tega so tudi izredno priročni in prenosni, zato so odlična izbira za vse, ki želijo odišaviti notranjost svojega avtomobila na preprost in učinkovit način.

10 Izdelkov
Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.